Toyota vaihdelaatikot - Toyota vaihdelaatikko kunnostukset - Toyota vaihdelaatikoita kaikkiin malleihin - Toyota vaihdelaatikko huollot rahoituksella

Toyota vaihdelaatikko kaikkiin malleihin vm. 2003-2015.

Kaikki myymämme vaihteistot ovat koekäytetty ennen irroitusta ja myönnämme vaihdelaatikoille aina myöskin takuun.

Kun etsitte autoonne vaihteistoa niin ottakaa aina yhteyttä meihin. Annamme aina saman arkipäivän aikana hinnan ja toimitusajan.

Voitte soittaa meille aukioloaikoina tai lähettää tiedot varaosahaku kaavakkeella PAINAMALLA TÄSTÄ

Meillä on moottorin ja vaihdelaatikon tilaajalle veloitukseton tekninen tukipalvelu käytössä asennuksen aikana

Tilaamalla meiltä moottorin tai vaihdelaatikon saatte asennuksen ajaksi veloituksetta käyttöönne teknisen tukipalvelun. Meillä on asiakkaitamme varten arkisin 9.00 - 17.00 tiimimme moottorispesialisti käytössä joka antaa tietoa moottori- tai vaihteistoasennuksen jokaisessa työvaiheessa.

Älkää milloinkaan jatkako asennusta jos ette ole täysin varma miten asennus tulee suorittaa. Tällöin ottakaa heti yhteys tuki@varaosia.com tai 020 747 9284 / Santtu Tuominen arkisin klo. 9.00 - 17.00. Saatte meiltä aina viimeisimmät asennusohjeet suoraan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti sekä toimitetulle tuotteelle spesifioidut ohjeet jotka toimitetaan aina myös tuotteen mukana. Meille tärkeintä on hyvin toimiva tuote ja laadukkaasti suoritettu asennus.

Opastamme ja annamme apua joka päivä useille autokorjaamoille, automaahantuojien merkkikorjaamoille sekä monimerkkikorjaamoille valtakunnallisesti. Omassa toiminnassamme puramme ja kasaamme koko ajan eri autovalmistajien autoja jolla ylläpidämme omaa ammattitaitoa yllä uusien moottori- ja vaihteistotyyppien parissa. Vuosittain käsittelemme noin 2000 moottoria ja vaihdelaatikkoa jotka avataan ja tarkastetaan purettaessa kolariautoista. Uskallamme sanoa että meiltä löytyy Suomen väkevin tietotaito vuosimallien 2005-2015 henkilö-, paketti- ja kevyt kuorma-autojen moottoreista ja vaihdelaatikoista.

Avaamme 1.9.2015 Helsinkiin koulutuskeskuksen autokorjaamoiden henkilöstökoulutukseen moottori- ja vaihdelaatikko asennuksiin. Moottorin ja vaihdelaatikoiden asennukset vaativat suurta tarkkuutta, kokemusta eri moottorityypeistä, huolellisuutta, oikeat työkalut sekä ohjelmistot. Meiltä löytyy lähes jokaisen autovalmistajan viimeisimmät ohjeet moottori- ja vaihdelaatikko asennuksiin sekä tarvittavat työkalut. Ostamme jatkuvasti uusimmat tarvittavat työkalut eri moottorityypeille. Henkilökuntamme opiskelee ja tutustuu aina uusimpien moottorityyppien toimintaan ja kunnostukseen.